MOVEMBER SHAVE DOWN!

  • 31 OKTOBER VANAF 18 UUR
  • ENTREE: DONATIE
  • FREE SHAVE DOWN TOT 21 UUR!
  • DIVERSE BANDS & DJ’S

SUPPORT MOVEMBER AND YOUR LOCAL BARBERSHOP!


Wil je online een doneren, is dat mogelijk via onderstaande button.

WAT IS MOVEMBER?

De Movember Foundation is wereldwijd de meest toonaangevende organisatie die zich inzet om het gezicht van de gezondheid van de man te veranderen. Movember is een jaarlijkse bewustwordings- en fondsenwervende campagne die plaatsvindt in de maand november. Waarom we onze snor laten staan De Movember Foundation daagt mannen uit om een snor te laten groeien tijdens Movember (voorheen bekend als november), om gesprekken te starten en cruciale fondsen te werven voor gezondheidsprogramma’s voor mannen. Doe een donatie Jouw donatie helpt ons om ons werk voort te zetten en financiert programma’s van wereldformaat die de levens van mannen redden en verbeteren.

WAAROM WE ONZE SNOR LATEN STAAN

De Movember Foundation daagt mannen uit om een snor te laten groeien tijdens Movember (voorheen bekend als november), om gesprekken te starten en cruciale fondsen te werven voor gezondheidsprogramma’s voor mannen.

DOE EEN DONATIE

Kom langs bij Valentino Barbers en doe een donatie! Jouw donatie helpt de Movember Foundation om het werk voort te zetten en financiert programma’s van wereldformaat die de levens van mannen redden en verbeteren.

Wil je liever online een donatie doen, dan kan dat via onderstaande button.